© www.strip4you.nl
Home Over strip4you Diensten Tarieven Nieuws Galerie Contact

Informatie over STRIP4YOU

STRIP4YOU is al jaren (opgericht in 2004) het erotisch entertainment bureau van Nederland! Vele tevreden klanten zijn u al voorgegaan. Omdat STRIP4YOU veel waarde hecht aan het verzorgen van kwalitatief goed verzorgde shows, zijn we kritisch in het selecteren van artiesten. Klanten kunnen hierdoor verzekerd zijn dat het boeken van artiesten bij STRIP4YOU een waardevolle toevoeging zullen zijn aan elk feest of evenement.

Wat mag u verwachten van STRIP4YOU?

Wij doen er alles aan om van uw feest of evenement er een onvergetelijke van te maken. Onze medewerkers staan u vriendelijk te woord en zullen er alles aan doen om al uw eventuele vragen vooraf zo goed mogelijk te beantwoorden. Alle artiesten gaan respectvol om met klanten en verzorgen shows op een professionele, nette, sexy en humoristische  wijze, zodat het voor iedereen een genot is om naar te kijken.
Over

Wat mag u verwachten van een STRIPTEASE show?

Een knappe verschijning die respectvol om zal gaan met de gelukkige(n). Een striptease show duurt gemiddeld 15 minuten. Alle strippers hebben hun muziek op een USB of telefoon. Indien er geen muziek installatie aanwezig is op locatie, dan kan de stripper (indien vooraf aangegeven) voor een muziekbox zorgen. De stripper komt op in een thema (eventueel naar keuze) en zal middels dansen en teasen zich ontdoen van zijn of haar kleding. Alle shows zijn professioneel en niet vulgair.
Wilt u bij STRIP4YOU boeken of meer info?  Vul dan snel ons contactformulier in. (eenvoudig en snel voor een optimale service)
CONTACT FORMULIER Over strip4you